Полицията публикува кадри от бодикамера на полицаи, които нахлуват в

...
Полицията публикува кадри от бодикамера на полицаи, които нахлуват в
Коментари Харесай

В сърцето на ужаса: Показаха заснети от полицията кадри при преследването на стрелеца в Прага

Полицията разгласява фрагменти от бодикамера на служители на реда , които нахлуват в постройка на Карловия университет по време на стрелбата в Прага, при която починаха 14 души. По-късно стрелецът самичък постави завършек на живота си.

 
Breaking News Suspected Shot Himself Dead

Prague shooting: The gunman was armed with a shotgun and killed himself, authorities said.
Police told reporters the gunman was believed to be on the upper floors of the building when armed officers arrived. The…
— Vers-Les-Cieux (@ruta_estrella)
Кадрите демонстрират въоръжени чиновници, които влизат в постройка и студенти и преподаватели, които бягат Карловия университет по време на смъртоносната пукотевица. В обществените медии се появиха и фрагменти, на които се вижда по какъв начин 24-годишният Давид Козак стреля от покрива на образователното заведение. Според пражката полиция точно там той поставя завършек на живота си, откакто схваща, че е обкръжен от всички страни.

 
BREAKING: Czech police say possible attack foiled in country overnight just hours after 24-year-old Czech student shot dead his father, then killed 14 people at Charles University in downtown Prague
— I.E.N. (@BreakingIEN)

" Aз също бях на мястото на престъплението. Случилото се остави дълбока диря в мен и съм покъртен . В полицията съм от 40 години ", показа пред медиите шефът на полицията в Прага.
„ В момента към момента продължаваме да работим на мястото на стрелбата. Към момента сме открили самоличността на 11 починали и работим за потвърждаване на други самоличности. Очакваме приключването на първичните интервенции на място в утринните часове “, прибавиха проверяващите.

Полицията означи, че следи и изявленията в обществените медии, като уточни съществуването на език на омразата по адрес на жертвите на стрелбата и акцентира, че ще има правни последствия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР