Полицията призовава хората да се отправят, след като жена беше

...
Полицията призовава хората да се отправят, след като жена беше
Коментари Харесай

Жена „удря случаен човек“ във влака на метрото по линията Bakerloo, докато шокирани пътници го гледат

Полицията приканва хората да се насочат, откакто жена беше забелязана да удря хора в препълнен трен на метрото – до момента в който съизвършител се появи, с цел да снима дейностите.

Шокиращи видеозаписи, циркулиращи онлайн от влака на линията Bakerloo, демонстрираха, че нападателят удря нищо неподозираща пътничка в това, което полицията дефинира като „ непровокирана “ офанзива. Нейната жертва е била настанена да употребява телефона си в моментите преди нападението. В клипа дамата се чува да споделя „ не ме гледай по този начин още веднъж “ след първичния удар, преди да се изправи пред жертвата за повторно.

Докато други пасажери в лондонското метро се пробват да махни се от нея, тя тогава споделя: " Кълна се в Бога, ще те боксирам в лицето ти. " Друг човек, седнал до жертвата, може да се види запъхтян от потрес, до момента в който случаят се развива.

Британската транспортна полиция съобщи, че в този момент приканва жертвата или всеки, който е бил очевидец на нападението в четвъртък, да се яви. В изказване на полицията се споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР