Полицията потвърди новината на агенция BulNews за катастрофата с камион

...
Полицията потвърди новината на агенция BulNews за катастрофата с камион
Коментари Харесай

Полицията потвърди новината на BulNews за катастрофата с камион на БКС във Враца

Полицията удостовери новината на организация BulNews за злополуката с камион на БКС във Враца. Както медията ни първа заяви, машината на комуналното сдружение се прекатурна през вчерашния ден сутринта.
Инцидентът стана към 8.20 часа. Боклукчийският камион „ МАН “ се движел по бул. "2-ри юни " и завивал в посока автогарата. След като влезнал в отбивката обаче водачът изгубил надзор над ръководството и преобърнал возилото на една страна, оставайки затиснат вътре. След това машината се запалила.
На местопроизшествието неотложно пристигнали полиция, кола за спешна помощ и два екипа на пожарната. Наложило се спасителите да счупят предното стъкло на камиона, с цел да извадят водача от кабината. Лекари му оказали първа помощ на място, след което го откарали в болница. Пострадалият Г.М. на 67 години е със счупена ключица и охлузни рани по главата. Настанен е за лекуване в хирургичното поделение на МБАЛ „ Христо Ботев “, само че заплаха за живота му няма
Служителят на БКС, който е с 43 години стаж като водач, е тестван за приложимост на алкохол, като тестът му е негативна. Според полицията повода за произшествието е придвижване с несъобразена скорост. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР