Полицията потвърди, че е започнало разследване за убийство, след като

...
Полицията потвърди, че е започнало разследване за убийство, след като
Коментари Харесай

`Millionaire`s Row` Дом за 2,5 милиона паунда, нападнат от ченгета, тъй като жена беше намушкана до смърт след автомобилна катастрофа

Полицията удостовери, че е почнало следствие за ликвидиране, откакто жена беше открита мъртва с прободни рани в 2,5 милиона паунда дом в Berkshire.

Имение на път, прочут като Millionaire's Row, в този момент се претърсва за гибелта, разследвана от английската транспортна полиция и полицията в Thames Valley. Смята се, че умрялата жена е живяла в къщата за £2,5 милиона с възрастните си деца, съгласно съседи.

Селяни в Пангборн, Бъркшър, останаха в потрес от трагичните събития, почнали, когато дамата беше блъсната и убита от кола през вчерашния ден следобяд. Малко по-късно, към 18:00 часа, втори човек беше блъснат от трен на гара Pangbourne и умря. Полицаите към този момент свързват двете смъртни случая и са отделили имението със седем спални на Flowers Hill.

Отделът за тежки закононарушения на полицията в Thames Valley удостовери, че е почнал следствие на ликвидиране след гибелта на жена в Pangbourne през вчерашния ден. Около 17:45 ч. служителите на реда бяха извикани за известия за пътен конфликт с автомобил Lexus...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР