Полицията обвини за случилото се дисиденти републиканци за убийството, което

...
Полицията обвини за случилото се дисиденти републиканци за убийството, което
Коментари Харесай

Българското Правителство Съобщи Преди 2 Мин: Убиха Топ Тв Водеща На Улицата! Всеки Момент Започва

Полицията упрекна за случилото се дисиденти републиканци за убийството, което беше несъмнено като " терористичен случай ".

На фрагментите от улични камери в региона, оповестени от органите на реда, както и от запис с мобилен телефон, се виждат последните моменти преди съдбовната пукотевица. Видеото ясно демонстрира маскиран нападател, който изскача от прикритието си и насочва оръжие към полицията и инцидентни очевидци на размириците.

Според проверяващите локалните хора в Крийган знаят кой е стрелецът и той живее точно в жилищния комплекс, където се разиграва нещастието.

Насилието пристигна в навечерието на Великден, когато републиканците, противопоставящи се на английското наличие в Северна Ирландия, означават годишнината от въстание от 1916 година против английското ръководство.

Междувременно българското Министерството на външните работи прикани за зоркост българските жители, които обитават в Северна Ирландия, поради безредиците в Лондондери.

От ведомството предизвестиха за допустима ескалация на напрежението в идващите дни поради годишнината от Великденското въстание от 1916 година. Сънародниците ни, възнамеряващи да обитават в страната и изключително в региона на Лондондери през април, да заобикалят протестни демонстрации, както и да се придържат към рекомендации на английските управляващи, приканиха от Министерство на външните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР