Полицията, натоварена да реагира на вчерашното клане в Прага, откри

...
Полицията, натоварена да реагира на вчерашното клане в Прага, откри
Коментари Харесай

Стрелба в Прага: Дейвид Козак е имал „купища боеприпаси“, казват ченгета като публикуван запис от бодикамера

Полицията, натоварена да реагира на вчерашното кръвопролитие в Прага, откри „ купища муниции “, откакто стрелецът Дейвид Козак постави завършек на опълчването, като се простреля с пушка.

На конференция през днешния ден шефът на полицията в Прага Мартин Вондрасек показа завладяващи фрагменти от бодикамера, показващи светкавичната реакция на полицията, откакто самотният палач Козак отиде в лекционните зали и залите за семинари на Карловия университет в Прага за осъществяване на усуканите убийства.

Четиринадесет души бяха заклани, до момента в който други 25 бяха оставени с редица пострадвания. За благополучие, оживелите към този момент са излезли от интервенцията, като формалните лица споделят, че те би трябвало да живеят с помощта на бързите дейности на службите за незабавна помощ.

Козак, уединен стрелец, простреля 14 души и рани 25 други в непоносим протест в Карловия университет в центъра на Прага. Властите в града споделят, че зверството е най-лошата всеобща пукотевица в Чехия. По-късно се оказа, че той е умъртвил мъж и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР