Полицията на Орегон издирва мъж, който е откраднал кола, без

...
Полицията на Орегон издирва мъж, който е откраднал кола, без
Коментари Харесай

Крадец отмъкна кола, а на задната седалка откри дете! Последвалото е шокиращо

Полицията на Орегон търси мъж, който е откраднал кола, без да знае, че има дете на задната седалка - и се е върнал, с цел да порицае собственичката на колата, че е оставила детето без контрол.

Когато обвиненият видял бебето, той се върнал при майката и я смъмрил, заплашвайки да се обади на полицията, а по-късно се отдалечил с колата й, сподели представителят на полицията в Бивъртън Мат Хендерсън пред CNN.

„ Той скочил в колата, потеглил, схванал, че вътре има четиригодишно момче, обърнал обратно и й наредил да изведе детето от колата, след което още веднъж се отдалечил “, сподели Хендерсън. "Благодарни сме, че той имаше благоприличието да върне детето. "

Полицията удостовери, че момчето не е потърпевшо. Престъплението е станало на пазара за месо в Бивъртън. Кристал Лири оставила мотора на колата си включен и вратите отворени, преди да си отиде за няколко минути, с цел да си купи месо и галон мляко.

Според Хендерсън тя е била единствено на 15 фута от колата, само че се е обърнала в неверния миг.„ Като майки, ние сме заети от самото начало и си мислим, че нищо няма да се случи, в случай че се разсеем за секунда, " споделя дамата. "Това е превъзходен образец за това какъв брой ужасни могат да бъдат следствията, в случай че притъпите вниманието си. "

„ Благодарна съм, че с него всичко е наред. Постъпих толкоз неуместно и в никакъв случай няма да повторя грешката си: тя можеше да промени целия ми живот за парченце от секундата”.

Колата, сребърна Honda Pilot от 2013 година, е открита няколко часа по-късно в Портланд, единствено на 8 благи отвън града. Според Хендерсън полицията към момента търси крадеца. Заподозреният е разказан като бял мъж с дълга, тъмнокафява коса в плитка. Бил с многоцветна маска за лице.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР