Полицията на Ню Йорк в Бронкс тихо започна да работи

...
Полицията на Ню Йорк в Бронкс тихо започна да работи
Коментари Харесай

Търговци на дребно в Бронкс, които използват WhatsApp и се обаждат на ченгета директно в новия тест на полицията в Ню Йорк за борба с кражбите от магазини — и те казват, че работи

Полицията на Ню Йорк в Бронкс безшумно стартира да работи по-тясно с дребния бизнес, до момента в който се бори с епидемията от обири в магазини — и притежатели на локални супермаркети споделят, че първите признаци наподобяват обещаващи.

В тактика за завръщане, полицейски чиновници в 46-и сектор на Бронкс предишния месец започнаха да раздават персоналните си телефонни номера на притежатели на локални компании – внезапен контрастност с последните няколко години, през които притежателите на магазини се оплакваха, че са се отказали да набират 911 заради липса на отговор.

В същото време детективите на NYPD в сектора също са основали нова група за чат в WhatsApp, където търговците на дребно могат да качват фотоси и видеоклипове на крадци, които крадат артикули в действително време, съгласно притежателите на магазини.

Въпреки че водачът е единствено на седмици, притежатели на бизнес в Бронкс споделят, че директният достъп до чиновници към този момент е довел до арести.

„ Един от сътрудниците ми хвана човек да краде от магазин и вм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР