Полицията на Каталуния арестува днес 49-годишен мъж, обвинен, че оставил

...
Полицията на Каталуния арестува днес 49-годишен мъж, обвинен, че оставил
Коментари Харесай

Той остави жена си да умре, зает да я снима с GSM-а

Полицията на Каталуния арестува през днешния ден 49-годишен мъж, упрекнат, че оставил приятелката си да почине, когато тя изпаднала в положение на хипогликемия, при което равнището на кръвната захар е под естествените граници.

Вместо да й помогне, арестуваният снимал с мобилния си телефон адските страдания и смъртната мъка на дамата, оповестява " Ел Паис ".

Драмата се разиграла през юни във Виладеканс, община на Барселона с 66 000 поданици. След 3-месечно следствие полицията стигна до мъжа с аржентински паспорт, който е упрекнат в непредумишлено ликвидиране, неприятно отношение и неоказване на помощ на разположение в безпомощно положение. Полицията попаднала по следите на арестувания, когато бил открит в телефона му запис на мъчителните й последни мигове.

Според полицейски източници обвиненият не е пуснал видеото в мрежите, а го е пазил в архивна директория в смарт телефона си. На всичко от горната страна при аутопсията стана ясно, че жертвата има травми от понесени удари. Blitz.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР