Полицията издирва Борис Ангелов Иванов. Той излежавал присъда в общежитие

...
Полицията издирва Борис Ангелов Иванов. Той излежавал присъда в общежитие
Коментари Харесай

Полицията издирва избягалия затворник, той има татус на врата

Полицията търси Борис Ангелов Иванов . Той излежавал присъда в об щежитие от открит вид към пандиза в Ловеч и избягал от млекопреработвателен завод, където работел.  Сигнал за бягството му подал чиновник в мандрата. Органите на реда започнаха издирването му и приканиха хората, в случай че имат информация за него, да подават сигнали при обезпечена анонимност.



48-годишният Борис Иванов излежавал 13-годишна присъда за блудничество и обири
, постановена през 2011 година. Пр еди месец е изместен в общежитие от отворен вид, защото излежал 7 години от присъдата си . През деня чистел във млекопреработвателен завод отвън пандиза. Около 10:30 часа в четвъртък чиновник от компанията съобщил за неналичието му.

Стоян Христов - охранител на обекта, откъдето е избягал пандизчията и където се обитават няколко предприятия и работят общо петима пандизчии, описа пред, че Иванов бил от два дни там. " Т ой от два дни бил тука, а другите момчета си работят постоянно , няма никакъв проблем с тях. Гледа м го като излиза с чанта - не го познавам, само че се усъмних и го запитвам " Къде отиваш, бе, човек? " " Да оставя тази чанта в една кола ". По думите на Христов Иванов прескочил  оградата " като сърна " , а " неговите хора " - другите четирима пандизчии, се развикали и пробвали да го заловен, не съумели, той се мушнал в гората.

Зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов изясни, че Иванов бил изместен при започване на месеца в общежитие от отворен вид , тъй като излежал повече от половината си присъда , като това се е случило в цялостно сходство с нормативните условия . Проданов акцентира не става дума за бягство от пандиза, а за отклонение от външен работен обект на лишен от независимост.
 

 Борис Ангелов Иванов МВР-->
Полицията стартира издирването на избягалия Борис Иванов . Той е на 48 години, междинен на растеж, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с обикновено телосложение,  продълговато, леко мургаво лице, верен нос, високо чело. На врата си има татус – алена целувка.

От полицията призовават хората, които имат допълнителна информация за търсения, или го виждат,  да алармират на тел. 112 или във всяко отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР