Издаден е кехлибарен сигнал за 14-дневни близнаци, взети от Ливония в черен джип Grand Cherokee

...
Полицията и семейството трескаво търсят двуседмични близнаци, които, според полицията,
Коментари Харесай

Полицията и семейството трескаво търсят двуседмични близнаци, които, според полицията, са взети от Ливония хотел от две жени, които потеглиха с черен Jeep Grand Cherokee с хромирана тапицерия и регистрационен номер на Мичиган EHD1130. Сигналът е подаден малко преди 6 сутринта и е излъчен в метрото на Детройт.

Полицията в Ливония даде малко подробности, като каза само, че инцидентът е станал снощи и следователите разпитват родителите. Щатската полиция на Мичиган предложи повече в публикация, добавяйки, че новородените може да са били само с памперси.

Джипът, каза щатската полиция, е видян последно близо до Quality Inn на Plymouth Road.

< p>Бабата на бебетата, Лолита Ван, от Ромулус, каза пред Free Press, че е много притеснена за внуците си. Тя каза, че е получила обаждане от някой, който каза, че е била помолена да й се обади от името на дъщеря си Джазлин Морган.

„Опитвам се да подредя пъзела“, каза Ван. „Знам само, че внуците ми изчезнаха вчера вечерта около 10 часа. И не знаем каква е ситуацията. Не съм говорил с майка й. Тя не е задържана, а е в полицията. „

Ван каза, че според нея дъщеря се опитва да получи помощ за място, където да остане с малките си синове, след като домът й е бил разбит и някои хора са й предложили памперси, но не знае как ситуацията се превърна в отвличане.

Още: Жена от окръг Уейн печели $1 милион от билет за лотария в Мичиган, купен в Детройт

Още: Приютът за животни Dearborn спасява котка, ударена от стрела, предлага награда от $1000 за улавяне на стрелеца

Децата – Матю Джейс и Монтана Александър Бриджис – са били взети от две жени, според Националния център за изчезнали и експлоатирани деца.

„Много е важно да приберем тези бебета у дома“, добави Ван, като посочи, че в ранна възраст те се нуждаят от постоянна грижа и са особено уязвими. „Не знам дали са яли, дали са преобличани, дали плачат? Новородени са.“

Властите молят всеки, който има информация, да се обади на 911 или на Livonia Полицейско управление на 734-466-2470.

AMBER е акроним за изчезналите в Америка: Излъчване на спешна реакция. Акронимът е създаден в памет на 9-годишната Амбър Хагерман, която беше отвлечена, докато караше велосипеда си в Арлингтън, Тексас, и след това убита.

През юли беше издаден Амбър Сигнал за Уинтър Коул- Смит, 2-годишно дете, което носеше тениска с шарка на дъгата и взето от дома й в Лансинг. Тялото й по-късно беше намерено в метрото на Детройт и Рашад Малийк Трайс, на 26 години, беше обвинен в нейното отвличане и убийство.

Репортерът Джасмин Бармор допринесе за този доклад.

Свържете се с Франк Уитсил: 313-222-5022 или [email protected].

Тази статия първоначално се появи в Detroit Free Press: Amber Alert издаден за взети близнаци на 14 дни от Ливония в черен джип

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР