Полицията е установила самоличността на стрелеца в Дейтън (Охайо), съобщава

...
Полицията е установила самоличността на стрелеца в Дейтън (Охайо), съобщава
Коментари Харесай

Ето Кой Е Стрелецът От Охайо! Истината Ще Ви Изправи Косите!

Полицията е открила самоличността на стрелеца в Дейтън (Охайо), оповестява CBS, представена от TACC. Извършителят на всеобщата пукотевица е Конър Бетс, 24-годишен гражданин на град Белбрук, ситуиран в същия щат на града. Според телевизионната компания полицията е претърсила къщата му. Сенатор Шерод Браун по-рано разгласи, че стрелецът е " млад бял мъж ", съгласно информация получена от кмета на града. В резултат на стрелбата в Дейтън бяха убити девет души, а 26 са потърпевши. Стрелецът е погубен от патрулиращи служители на реда по-малко от минута откакто е разкрил огън пред заведение в град Дейтън към 1 часа след среднощ локално време.

" Първите служители на реда, озовали се на местопроизшествието, са обезвредили нападателя за по-малко от минута. Впечатлена съм от геройството на нашата полиция ", сподели Уейли. Тя заяви, че 15 от 27-те ранени са изписани от болница.

Четирима от ранените са в тежко положение, а един е в сериозно, обявиха медицински източници.

Нападателят е употребявал автоматизирана пушка с пълнители с висок потенциал и е носел бронежилетка, посочи кметицата на Дейтън. По думите й, в случай че не е била светкавичната реакция на служителите на реда, " през днешния ден можеше да има стотици убити ".

Довечера в града с население 140 000 души ще се провежда бдение в памет на жертвите.

Мотивите за нападателя са незнайни и се счита, че е работил самичък. Той е разпознат, само че името му към момента няма да се оповестява, съобщи заместник-началникът на полицията Мат Карпър.

В следствието оказват помощ сътрудници на ФБР.

По данни на американската Неправителствени организации " Архиви на насилието с огнестрелни оръжия " от началото на годината в Съединени американски щати е имало 251 всеобщи стрелби. За такива набези се считат стрелби с повече от четири жертви - убити или ранени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР