Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от

...
Полицията е открила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от
Коментари Харесай

Намериха изчезналия курсант на МВР, обесил се

Полицията е разкрила мъртъв изчезналият преди 10 дни курсант от Академията на Министерство на вътрешните работи Дарин Лазаров. 22-годишният мъж се е обесил, споделиха от вътрешното ведомство пред " 24 часа ".

 Намерили колата и телефона на изчезналия Дарин, само че от него няма следи Виж още

Трупът му е бил открит през вчерашния ден в столичния кв. " Малинова котловина ". Младежът бе в неопределеност от 26 август. За последно колата му бе видяна на столичното околовръстно на 27 август. Полицията откри автомобила и смарт телефона на младежа изоставени покрай кв. " Драгалевци ". Вътре в колата липсваха следи от принуждение.

След като разбра, че гаджето й се е самоубило, приятелката на Лазаров Десислава Механджийска пусна покъртителен статус във фейсбук.

" Любов моя, ти беше като безоблачен лъч в моя живот. Всеки момент прекаран с теб беше като глътка чист въздух. Ти беше моята сродна душа и по този начин и ще си остане вечно.Човека, който постоянно ми помагаше, подаваше ръка на всеки в потребност. Виждаше хубостта в най-малките неща, извънреден романтик, неповторим самичък по себе си, най-хубавият ми другар...Благодаря на Господ, че ти беше моята първа обич. Сбогом, обичам те, в този момент и вечно! ", написа Механджийска.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР