Полицията е дала разрешение на Лийдс да отвори отново своя

...
Полицията е дала разрешение на Лийдс да отвори отново своя
Коментари Харесай

Лийдс получи разрешение да отвори отново Еланд Роуд след извършените арести

Полицията е дала позволение на Лийдс да отвори още веднъж своя стадион “Еланд Роуд ”, откакто през вчерашния ден бе арестуват мъж на 20 години след отправяне на закани в четвъртък вечер за сигурността на съоражението, оповестява локалната преса.
 Английската полиция с арест след затварянето на стадиона на Лийдс Английската полиция с арест след затварянето на стадиона на Лийдс
В петък то бе затворено, а органите на реда изтеглиха всички работещи, както по терена, по този начин и в офисите, клубният магазин, след кеото бяха осъществени щателни инспекции. Впоследствие в локалната преса се появиха информации, че всички тези дейности са се наложили след приемане на закани посредством обществените мрежи, които са били счетени за задоволително съществени.
 Полицията затвори стадиона на Лийдс Полицията затвори стадиона на Лийдс
“Полицията на Западен Йоркшир уведоми Лийдс, че “Еланд Роуд ” може да бъде отворен още веднъж неотложно. Извиняваме се за неудобството и благодарим на обществеността за поддръжката, ” се споделя в формалното изказване, което разгласиха от клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР