Полицията е била извикана в кръчма, след като вечеря за

...
Полицията е била извикана в кръчма, след като вечеря за
Коментари Харесай

Полицията е извикана в кръчмата за деня на майката, тъй като избухва спор за възстановяване на суми от £25,54

Полицията е била извикана в механа, откакто вечеря за деня на майката е изпаднала в безпорядък поради спор за £25,54 за сметката.

В безредни подиуми 20-членно семейство се сблъска с ченгета в пъб Gables в Блуртън, Стоук он Трент, откакто отхвърли да напусне след спор с личния състав по отношение на цената на храната им.

Тони Хълм, която беше там, с цел да отпразнува специфичния ден с 19 от роднините си, разказа „ всеобщото празненство “, което последва, откакто фамилията завърши с храненето си, завършвайки с извикването на полицията.

След проблеми с резервацията, последвани от „ извънредно обслужване “, Тони изиска възобновяване на сумата от £25,54, с цел да покрие сумата за две страни, за които тя твърди, че „ в никакъв случай не са пристигнали “ и комплициране с две други ястия, оповестява StokeonTrentLive.

Въпреки това ресторантът, ръководен от пивоварната Marston's Brewery, отхвърли възобновяване на сумата и заплаши, че ще повика полиция, в случай че не изоставен пространствата. Силно вярвайки, че е права...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР