Полицията е арестувала бездомен за пожара в бившето кино Възраждане“,

...
Полицията е арестувала бездомен за пожара в бившето кино Възраждане“,
Коментари Харесай

Закопчаха клошар за пожара в кино Възраждане

Полицията е арестувала безприютен за пожара в бившето кино „ Възраждане “, оповестяват от Столична дирекция на вътрешните работи.

Мъжът е на 53 години и е водил бездомнически метод на живот. Той е открит на мястото на случая. Все още се ревизира дали става дума за случай, провокиран несъзнателно, или за умишлени дейности. Продължават и разпитите по случая.

Сигналът за пожара бе подаден през вчерашния ден към 7 часа. Изпратени бяха 8 противопожарни автомобила, които потушиха огъня, избухнал в покривната част. Няма данни за потърпевши.

Столичната община ще укрепи и възвърне обгорената постройка, в случай че притежателят ѝ не го направи. Наложена му е санкция от 200 000 лв., само че тя може да бъде обжалвана, сподели районният кмет Савина Савова.

„ Ако притежателят не извърши това наставление в периодите, които са му дадени, Столичната община, за своя сметка, ще разпореди изработването на план, който план ще бъде препоръчан на притежателя за осъществявания. Ако и това не се случи, още веднъж Столичната община, със свои средства, ще предприеме възстановителни, укрепителни и заздравителни действия “, изясни Савова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР