Полицията арестува двама души във връзка със смъртта на 69-годишен мъж

...
Полицията арестува двама души във връзка със смъртта на 69-годишен мъж
Коментари Харесай

Задържаха двама, ограбили възрастен човек в Брезнишко

Полицията арестува двама души във връзка със гибелта на 69-годишен мъж от брезнишкото село Режанци . Това оповестиха от ОДМВР-Перник.

През почивните дни е подаден сигнал за умрял мъж в с. Режанци. На мястото пристигнали правосъден доктор и екип на полицията. Органите на реда направили оглед.

Полицаите открили, че входната врата на къщата на умрелия е била разрушена. От дома на жертвата били откраднати 3 ловни пушки, мобилен телефон и правоприемник за тв приемник.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности били арестувани двама братя на 40 и 44-годишна възраст. Лицата са престъпно проявени и са осъждани. Станало ясно, че единият мъж бил някогашен шурей на умрелия мъж от село Режанци . Семействата отдавна имали търкания и проблеми.

Служителите на Министерство на вътрешните работи разкрили откраднатите ловни пушки в гориста околност в региона на пернишко село.

Първоначално е стартирано следствие за ликвидиране по член 115 от Наказателния кодекс. След осъществената аутопсия било открито, че гибелта на 69-годишния мъж е настъпила от получен инфаркт. Образувано е досъдебно произвеждане за обир. Действията по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура - Перник.
 Заловиха трима младежи, откраднали 10 000 лв. от мъж в Перник
Заловиха трима младежи, откраднали 10 000 лв. от мъж в Перник

Те издърпали чантата на мъжа, в която имало огромна парична сума, накови карти и мобилен телефон
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР