Полиция задържа трима малолетни за извършено престъпление.През октомври миналата година

...
Полиция задържа трима малолетни за извършено престъпление.През октомври миналата година
Коментари Харесай

Спипаха три деца, ограбили къща край Пазарджик

Полиция задържа трима малолетни за осъществено закононарушение.

През октомври предходната година в полицейското ръководство в Пазарджик била подадена тъжба от 35-годишна жена от регионалния град. Тя съобщила, че от къщата ѝ в село Динката проникнали апаши и отмъкнали облекла, завивки, кухненска посуда и разнообразни движимости от бита.

С следствието на случая се заели чиновници от полицейския сектор в Лесичово, който обслужва селото. В рамките на извършеното близо тримесечно следствие органите на реда открили, че създатели на похищението са три деца на възраст сред 9 и 17 години, всичките от село Динката.

Част от откраднатите движимости са открити и върнати назад на собственичката им. Работата по случая продължава от контрольор „ детска педагогическа стая “, взаимно със обществени служащи, написа dcnews.bg.

В началото на декември пък апаш отмъкнал мобилен телефон, който бил оставен за зареждане от притежателя му в хипермаркет в регионалния град. След приемане на сигнала за случилото се работа по случая почнали чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик. Така органите на реда стигнали до самоличността на причинителя, който се оказал 47-годишен пазарджиклия. Спрямо него се води досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР