Полиция и прокуратура проверяват сръбска следа по случая с обвинената

...
Полиция и прокуратура проверяват сръбска следа по случая с обвинената
Коментари Харесай

Проверяват сръбска връзка на банкерката, източила 400 000 лева

Полиция и прокуратура ревизират сръбска диря по случая с упрекнатата за отклонение на пари в изключително огромни размери шефка на банков клон в Нова Загора. Днес се оказа, че има и нова сюжетна линиям оповестява БТВ.

От профила в „ Инстаграм” на към този момент някогашната шефка на банковия клон излиза наяве, че тя е предложила услуги като персонален банкер, както и разнообразни типове заеми в Сърбия. От прокуратурата и полицията потвърдиха, че работят по тази диря. На този стадий проверяващите органи отхвърлят всевъзможни детайлности. Уточняват обаче, че работят и по други версии.

И през днешния ден в банковия клон в Нова Загора продължава вътрешната инспекция. Всички ощетени клиенти евентуално ще би трябвало да изчакат приключването ѝ, с цел да си получат парите. От финансовата институция през днешния ден за следващ път увериха, че всички потърпевши клиенти ще получат парите си - след приключването на вътрешната инспекция на банката. Не е ясно обаче какъв брой дълго ще продължи тя.

Човекът, от който стартира разплитането на измамата, е студент и желае да резервира самоличността си в загадка. От банковата му сметка липсват пари, когато отива до банка в огромен град, с цел да си заплати таксата за семестъра. В сметката му имало над 23 000 лв.. Оказва се обаче, че сумата липсва:.

Теглени са пари от дебитна карта на юноша, който е студент. След като схваща, че сметката му е източена, младежът се свързва с към този момент някогашната директорка на банковия клон. Мистериозно, в сметката му още веднъж се оказват по-голямата част от парите. Сумата обаче е преведена от активите на различен клиент на банката, излиза наяве от извлечението по сметката.

Младежът съумял да се свърже с наредителя, който с учудване научил, че е „ правил” 49 транзакции. Според пострадалия от измамата студент шефката на банковия клон не е работила сама в непозволеното отклонение на повече от 400 000 лв..

Регионалният управител Георги Султанов обаче е безапелационен – няма данни за съучастници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР