Полиция и жандармерия окупираха Вършец, съобщиха от пресцентъра на МВР

...
Полиция и жандармерия окупираха Вършец, съобщиха от пресцентъра на МВР
Коментари Харесай

Вършец почерня от полиция и жандармерия! Масово тарашат къщи, има задържани

Полиция и жандармерия окупираха Вършец, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Вчера, сред 8.30 и 17 часа, е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност под управлението на Окръжна прокуратура Монтана. В интервенцията са взели участие екипи на полицията в Монтана, районното ръководство във Вършец и Жандармерията в регионалния център.
Извършени са инспекции на 10 частни домове, 35 МПС и 76 лица.
При осъщественото претършуване в 4 частни домове в курортния град, населявани от локални поданици, трима от които престъпно проявени и осъждани, са открити и конфискувани 6 нелегално притежавани огнестрелни оръжия и боеприпаси– 3 револвера от марките "Blow Magnum f92, "Еkol p 29 " и "Еkol Ledi " с демонтирани защитни муфи, самоделно изработен револвер, с дървена дръжка и цев и две гладкоцевни пушки.
В две от жилищата са открити 229 патинирани предмети с друга форма и размери - монети, копчета, гривни и кюлчета, представляващи културно - исторически полезности, металдетектор.
От частния дом на 83-годишна жителка на село Долно Озирово са конфискувани 5 стъклени дамаджани с съдържимост от 20, 30 и 40 литра, съдържащи общо към 110 литра транспарантна течност с аромат на етилов алкохол, за които не са показани документи за заплатен данък.
В полицейския арест на районното ръководство в Берковица за 24 часа са арестувани 2-ма поданици на Вършец. Работата по случаите продължава под управлението на прокуратурата.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР