Полицията в Маями започва да вади потопени автомобили от езерото Дорал. Ето какво са открили досега.

...
Полицейското управление на Маями-Дейд извлича множество коли, намерени потопени в
Коментари Харесай

Полицейското управление на Маями-Дейд извлича множество коли, намерени потопени в езеро в Дорал, Флорида.

Водолазите работят за частна компания, за да разследват случай на изчезнало лице каза, че са намерили 32 коли, докато са изследвали езеро, сгушено в индустриален парк западно от Маями. Те уведомиха полицията, която започна да изтегля превозните средства от езерото във вторник сутринта.

Ето какво откриха в първия ден от изваждането на превозното средство.

Първата кола, открита в езерото, е потвърдена откраднат

Представителят на полицията в Маями-Дейд Алваро Забалета каза на WFLA, че първата кола, извадена от езерото, е потвърдена като открадната. Говорителят на MDPD Луис Сиера по-късно потвърди с USA TOSDAY, че колата е Acura Legend, която последно е произведена през 1995 г. според Cars.com.

Полицейските водолази оцениха 20 коли във вторник сутринта, според Забалета. Окончателният брой все още не е потвърден поради ниската видимост.

Полицията също извади Ford Econoline 3500 и Cadillac Sedan DeVille и очакваше да извади още два до края на вторник.

Забалета каза, че очакват всички автомобили да бъдат от по-стара марка и модел, тъй като вероятно са били изхвърлени, преди да бъде построена заобикалящата търговска зона, включително Walmart Supercenter, автокъща и няколко популярни вериги ресторанти.

Коли в езерото Дорал, Флорида 32 превозни средства, открити в езерото от водолази, работещи по неизвестни случаи на изчезнали лица

Полицията няма да изключи възможността за нови доказателства в неуредените случаи

< p>Забалета каза, че екипът на MDPD, разследващ случаи на убийства, не е бил отвеждан до това езеро преди, но те не биха го изключили като възможност.

Въз основа на първото изтеглено превозно средство, той очакваше, че са откраднати и изхвърлени след приятно пътуване. Но те ще продължат да проверяват намерените коли за доказателства, свързани с неуредени случаи.

„Няма да отхвърлим възможността за някакъв тип измама, която също може да се случи, и някакъв друг вид нечестна игра като убийство ”, каза Забалета, отбелязвайки, че детективите, разследващи смъртните случаи, са на място.

Историята продължава

Водолазите-доброволци откриха коли, докато работеха по студения случай на изчезнали лица

Водолазите Кен Флеминг и Дъг Бишоп от United Корпусът за търсене работи на доброволна основа, за да разследва случаи на изчезнали лица, казаха те пред 7News Miami. Организацията работи по случаи, които може да са започнали преди 40 години.

Те разследваха случай, при който някой пътува с кола от окръг Пинелас до международното летище в Маями, за да вземе роднина и никога не се връща.

Те се насочиха към това езеро, защото е близо до летището с лесен достъп, което може да се поддаде на нечестна игра.

Когато откриха 32 коли, водолазите заподозряха, че това е сметище за продължаващи престъпници активност.

„Когато открием място като това с множество превозни средства, това до голяма степен показва, че е извършено престъпление, при което те изхвърлят превозните средства и ги крият от органите на реда“, каза Флеминг пред 7News.

Тази статия първоначално се появи на USA TODAY: Автомобили, открити в езерото Дорал, извличани от водолази на полицията в Маями

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР