Полицейски патрул към 01 РУП-Благоевград се натресе в предната шофьорска

...
Полицейски патрул към 01 РУП-Благоевград се натресе в предната шофьорска
Коментари Харесай

Полицейски автомобил катастрофира при гонка в Благоевград

Полицейски патрул към 01 РУП-Благоевград се натресе в предната шофьорска врата на лек автомобил марка “Мазда”,докато преследва различен автомобил. Пътният случай стана нощес към 22:00 часа на ул.Славянска в Благоевград.

Полицейският автомобил преследвал различен поради подозрение, че лидерът ръководи пийнал. Предполагаемият извършител откакто вижда служителите на реда, дава цялостна газ и бяга, само че патрулът стартира гонене по улиците на града.

Гонката приключва злощастно, защото на кръстовище излиза лек автомобил „ Мазда 3 ”, който лишава преимуществото на полицейския автомобил. Без спирачен път той се врязва в лявата предна врата на „ Мазда ”-та. Водачът на патрулката, който е на 29 години, се удря във кормилото, а сътрудника му в предното стъкло.

Шофьорът на преследвания автомобил е избягал, само че служителите на реда са видели регистрационния му номер. Работата по случая продължава, лидерът му се открива. Двамата служители на реда – на 29 и 39 години, са прегледани в МБАЛ-Благоевград, направеният обзор не е открил съществени контузии и са освободени.

Водачът на “Мазда”-а, лишил преимуществото на служителите на реда, също не е потърпевш.

От удара са нанесени материални вреди на двата автомобила.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР