Полицейска бригада в Перу използва необичаен метод за залавяне на

...
Полицейска бригада в Перу използва необичаен метод за залавяне на
Коментари Харесай

Перуанската полиция използва „романтична мечка“ за залавяне на наркотрафиканти

Полицейска бригада в Перу употребява необикновен способ за залавяне на наркотрафиканти, съобщи Франс прес.

Един от членовете на бригадата се дегизира като мечка и посети две дами, занимаващи се с продажба на кокаин и марихуана, в къща в столицата Лима, под претекст, че става дума за сантиментална аудиенция.

Дегизираният полицейски сътрудник държал в ръцете си червен балон и афиш с надпис " ти си повода ми да се усмихвам " . Той паднал на колене пред къщата на дамите наркотрафиканти и изчакал, до момента в който едната от тях излязла на улицата. След като излязла, дамата била задържана благодарение на още служители на реда. Впоследствие чиновниците на реда нахлули в къщата и арестували и другата жена.

" Това беше интервенция изненада за тях, с цел да отбележим Деня на любовта ", сподели пред Франс прес дегизираният сътрудник.

Миналата година перуанските управляващи иззеха 21,5 тона кокаина и разрушиха 110 незаконни мрежи, свързани с трафика на дрога, по данни на вътрешното министерство.

Перу е един от най-големите производители на кокаин в света. Според управляващите в латиноамериканската страна годишно се създават 400 тона кокаин.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР