Полицейска акция по противодействие на разпространението и производството на наркотици

...
Полицейска акция по противодействие на разпространението и производството на наркотици
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик задържа мъж за отглеждане на марихуана

Полицейска акция по противопоставяне на разпространяването и производството на опиати е извършена от чиновници на " Криминална полиция " при РУ-Пазарджик, оповестиха от пресцентъра на полицията.

В хода на спецоперацията са осъществени обиски и претърсвания на апартамент и две къщи в Пазарджик и пазарджишкото село Калугерово. И трите адреса са населявани или употребени от 32-годишен мъж, гражданин на село Калугерово. Той е прочут на органите на реда и е престъпно проявен.



И на трите места били обособени оранжерии на закрито за развъждане на марихуана, оборудвани с осветяване, вентилация, системи за надзор над влажността, температурата, въздуховоди, принадлежности са развъждане и
разсаждане. Криминалистите са открили и иззели общо 250 растения от рода на конопа в друг етап на развиване. Те съставляват близо 36,6 кг зелена листна маса от глави и съцветия.



Снимки и видео: ОД на МВР-Пазарджик

Освен това в жилището, населяван от мъжа в Пазарджик, са открити още към 1,9 кг суха марихуана готова за пакетиране. Той е арестуван за период от 24 часа, а цялата открита дрога и оборудванията са развъждането и са конфискувани. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.

Автор: Величка Ачева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР