Полицейска акция е в ход в центъра на София. На

...
Полицейска акция е в ход в центъра на София. На
Коментари Харесай

Спецакция в София, претърсват офиси, сред тях и на Настимир Ананиев, той: Не съм притеснен

Полицейска акция е в ход в центъра на София. На бул. " Александър Стамболийски ", тъкмо против входа на столичен мол. Полицейското присъствие на място е засилено, видя кореспондент на  " Фокус " . Подобна е обстановката и пред офис на ъгъла на улиците " Парчевич " и " Христо Белчев ".

И на двата адреса има полиция и жандармерия. В Министерство на вътрешните работи са осведомени за интервенцията, потвърдиха оттова за  " Фокус " , само че във ведомството не разполагат с повече информация все още, което най-вероятно значи, че е акция на службите. 

По непотвърдена публично информация полицията е влезнала в офиси, свързани с народния представител от ПП-ДБ Настимир Ананиев.

" Не съм обезпокоен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, сподели, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали и желаят документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да пристигна и да ги даде. Това сподели депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в коридорите на парламента по мотив спецакцията, която се организира сега в офисите му в София.

Той посочи, че негов е единствено офисът на бул. " Стамболийски ".

" Чух се с офис мениджъра. Той каза, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали. Разследващите искат документи. Чакат счетоводителката да ги даде ”, изясни Ананиев. И добави: " За мен това е политическа бухалка, която се пробва да се върти. Не виждам нищо неправилно в това да се обслужват задгранични компании. Ако някой изиска документи, ще спомагаме ".

Народният представител изключи опцията той да е обект на инспекцията от страна на полиция и жандармерия.

По късно от Софийската градска прокуратура обявиха за NOVA, че акцията е по искане на Кралство Белгия и е обвързвана с проведена незаконна група за трафик на опиати и пране на пари.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР