Полицески патрул е задържал днес 31-годишната майка от Перник, която

...
Полицески патрул е задържал днес 31-годишната майка от Перник, която
Коментари Харесай

Задържаха майката на пребитото дете

Полицески патрул е задържал през днешния ден 31-годишната майка от Перник, която грубо би 3-годишната си щерка в гърдите и потресе всички с клип, публикуван в обществените мрежи.

Във Facebook майката демонстрира по какъв начин бие и тормози щерка си. Клипът е оповестен от консуматор с думите: " Така... докога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова (б.ред. жестоката майка)- това ли е метода да върнеш мъжа си?? Ще те изям, да знаеш! ".

" Понеже татко ти не те обича, не ме обича и мене, ей по този начин ", споделя майката и удря дъщеричката си в гърдите с пестник, а по-късно по други елементи на тялото. Момиченцето, което още е с памперс, плаче и споделя " Не, мамо ".

Сигналът за проявена свирепост към дребното дете е постъпил от жители довечера, оповестиха от полицията. Незабавно на адреса на майката е изпратен  полицейски патрул, майката -насилник е в районното ръководство. С детето са почнали работа чиновници на „ Детска педагогическа стая “. Уведомени са обществените служби и отдел „ Закрила на детето “.

Момиченцето е настанено краткотрайно в център от фамилен вид. Всички обстоятелства и условия към обстановката в фамилията се обясняват. Утре стартира издирването на бащата, както и другите близки и родственици.

Ако такива бъдат открити и са съгласни да поставят грижи за дребното момиче, то ще бъде настанено при тях. В противоположен случай ще се търси приемно семейство.

От  социалното министерство приканиха медиите да изтрият клипа, с цел да запазят достолепието на детето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР