Полицай си резервира лично паркомясто пред жилищен блок в Свищов,

...
Полицай си резервира лично паркомясто пред жилищен блок в Свищов,
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Полицай си резервира незаконно лично паркомясто

Полицай си резервира персонално паркомясто пред жилищен блок в Свищов, поставяйки табела. Хора от кооперацията споделят, че служителят на реда си е присвоил мястото през последните години, като го пази с цената на закани към съседите си. Извършена е инспекция на Министерство на вътрешните работи за противозаконните дейности на служителя на реда, оповестява Нова тв.

Александрина Романова живее със фамилията си в Англия, само че неотдавна е закупила жилище в Свищов. Прибирайки се в крайдунавския град се сблъсква с претенциите на служителя на реда.

„ Попитаме каква съм аз и за какво спирам на неговото място. Много съседи споделиха, че не употребяват това паркомясто, тъй като той не им разрешава”, изясни тя.

Полицаят е чиновник в „ Охранителна полиция”. Отправял закани и към дамата на различен комшия.

„ Нормално е да има разговор, само че той е облечен във власт. Отправяше закани към дамата ми и то пред децата”, споделя Деян Кръстев.

От общината в Свищов са безапелационни, че слагането на табелата е нелегално. Срещнахме се и с служителя на реда.

„ Тук непрекъснато има проблем със прекъсването, не съм забранил на никого да паркира. Табелата не е официална”, споделя той.

Общината разпореди табелата да бъде отстранена, а Министерство на вътрешните работи стартира дисциплинарна инспекция на своя чиновник.

" ‘Това място е общински, никой няма прави на такива произволи. Сигнал към нас по случая не е подаван, научихме от вас за него. Табелите към този момент ги няма”, изясни зам.-кметът Иван Шопов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР