Полицай от Своге е знаел, че извършителят на шесторното убийство

...
Полицай от Своге е знаел, че извършителят на шесторното убийство
Коментари Харесай

Полицай знаел, че Росен Ангелов обитава вила над Луково

Полицай от Своге е знаел, че причинителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, разгласен за национално търсене преди 8 години, населява вила в Луково. Това съобщи пред bTV човек от селото, който е подавал тъжби. Двамата даже разговаряли.

Росен Ангелов се заселил в Луково преди десетина години, описват локалните. Живеел във фургон във вилната зона над селото. Един ден обаче домът му се запалил и изгорен. Малко по-късно станало ясно, че Росен Ангелов се е самонастанил във вилата, която е обитавал и до последно и се намира единствено на 800 метра от мястото.

Във вилната зона хората рядко посещават парцелите си, само че съвсем постоянно ги намират обрани. Затова подават 2 тъжби. Последния път е преди две години.

„ При едно от идванията брачната половинка ми заведе служител на реда от Своге до тази подозрителна къща, в която не сме виждали хора, а единствено дим от комина”, сподели Бойко Бошнаков.

Едва тогава разбрали, че във въпросната добре изолирана вила живее Росен Ангелов.

„ Точно в тази вила по това време на оградата брачната половинка ми и служител на реда разговаряха с Росен Ангелов. Съпругата ми не е имала никаква информация, че лицето е оповестено за търсене. Полицаят е споделил, че няма учредения да влиза в къщата”, добави Бошнаков.

Ангелов е разгласен за търсене през 2009 година поради влезнала в действие присъда за блудничество с малолетна.

bTV потърси коментар от Министерство на вътрешните работи дали в действителност чиновник на реда се е срещал и е разговарял с Ангелов. От там отхвърлиха коментар с претекста, че следствието към Ангелов към момента не е завършило.

Поредни дни се опитваме да се свържем и с кмета на селото, само че той настойчиво заобикаля среща с нас.

Междувременно някогашен съкилийник на обвинявания за шесторното ликвидиране в Нови Искър изрази подозрения, че той е причинителят. Според него стрелците са били най-малко двама.

Основните експретизи към този момент са подготвени. Доказателствата сочат, че точно Ангелов е шесторният палач, безапелационен беше през днешния ден вътрешният министър Валентин Радев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР