Полицай, който се хвалеше, че е спал със секс работник

...
Полицай, който се хвалеше, че е спал със секс работник
Коментари Харесай

Полицай споделя снимка на колега по бикини и получава заповеди за марширане от полицията

Полицай, който се хвалеше, че е спал със секс служащ на медения си месец и назовава сътрудник „ алегорична жена “, беше изпъден от полицията откакто показа фотография на сътрудник служител на реда по бикини.

Дейвид Джаксън, който беше полицейски служител на реда, поклати глава, когато беше уволнен без предупреждение през вчерашния ден (15 март) след четиридневно чуване за непозволено държание в централата на силите в Евертън, Ливърпул.

Полицаят от Мърсисайд беше открит от комисия, че е злоупотребил с властта си и е нарушил стандартите на професионално държание по отношение на престиж, почитание и вежливост до равнище, което се равнява на непозволено държание, заяви Liverpool Echo.

Между октомври 2022 година и май 2023 година той неведнъж е правил подкопаващи, сексистки и женомразки мнения към колежка. На чуването дамата служител на реда, наричана единствено PCP, се разплака, до момента в който говореше, че се усеща „ унизена, омаловажена и безполезна като служител на реда “ вследствие на думите му.

Джаксън беше изправен пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР