Полицаите в Сливен задържаха мъж и иззеха музикална уредба след

...
Полицаите в Сливен задържаха мъж и иззеха музикална уредба след
Коментари Харесай

Шумните съседи остават без музикални уредби в Сливен

Полицаите в Сливен задържаха мъж и иззеха музикална уредба след сигнал за мощен звук в регионалния град.

Само за миналата седмица органите на реда в Сливен са ревизирали 44 сигнала за нарушение на тишината, заяви " 24 часа ".

23 от сигналите се отнасяли за ромския квартал " Надежда ".

В хода на инспекциите в ромската махала през миналата седмица са формирани общо 3 акта и 4 предупредителни протокола. Този път управляващите са иззели единствено 1 уредба. Задържано е и едно лице, което не е изпълнило полицейско предписание за понижаване на децибелите на музиката.

 66 сигнала за мощна музика в Сливен
66 сигнала за мощна музика в Сливен

48 от сигналите се отнасяли за ромския квартал " Надежда "

Припомняме, за седмицата от 7 до 13 август служителите на реда в Сливен се бяха отзовали на 66 сигнала за мощна музика, като 48 от тях се отнасяха за квартал " Надежда ". В хода на инспекциите тогава служителите на реда задържаха 3 души, сформираха 21 акта и 8 предупредителни протокола. Бяха конфискувани и две музикални уредби.

Останалите 21 сигнала за мощна музика са били основно за кварталите " Комлука ", " Дружба " и " Сини камъни ". Там служителите на реда са съставили 4 акта и 8 протокола за предизвестие.

Стана ясно и че органите на реда в регионалния град наблюдават и за потреблението на пиротехнически произведения.

Става въпрос за пиротехнически произведения от категория 2 и 3. За използването на тези произведения притежателите или компаниите би трябвало да уведомят началника на Районно ръководство в Сливен, задължавайки се да ги употребяват съгласни реда, избран по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Препоръчителният час за потреблението на пиротехника е до 22.30 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР