Полицаите на нюйоркската полиция се опасяват от неуспешния обир на

...
Полицаите на нюйоркската полиция се опасяват от неуспешния обир на
Коментари Харесай

Ченгетата на нюйоркската полиция се опасяват, че стрелбата на Таймс скуеър е само началото на засилено насилие с огнестрелно оръжие след наглото действие на заподозрян тийнейджър мигрант: „Това ли е следващият етап?“

Полицаите на нюйоркската полиция се притесняват от несполучливия грабеж на Таймс скуеър, при който младеж мигрант откри огън на екскурзиант и служител на реда може да е началото на притеснителна наклонност.

Полицейски източници бяха загрижени за съществуването — и потреблението — на револвер в това, което стартира като опит за кражба от магазин от трима младежи от JD Sports на West 42nd Street и Broadway четвъртък вечер.

„ Въоръжената кражба от магазина, на която се надявате, е отклоняване. Но може да бъде част от нещо по-голямо. Това ни безпокои “, сподели почитан източник от правоприлагащите органи в петък, наричайки експлоадирането на принуждение с оръжие „ доста объркващ “ знак.

Въпреки че ченгетата към този момент са разследвали екипи за обири от магазини или кражби на мигранти — в това число тайфа с мотопеди, разрушена в скица за кражба на мобилни телефони, и дуо, упрекнато в кражба на бижута от нищо неподозиращи нюйоркчани — източници се тормозят, че потреблението на огнестрелни оръжия ще стане по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР