Полицаи заловиха двама мъже, откраднали 20 тона фрезован асфалт от

...
Полицаи заловиха двама мъже, откраднали 20 тона фрезован асфалт от
Коментари Харесай

Откраднаха 20 тона асфалт на пътя София - Варна

Полицаи заловиха двама мъже, откраднали 20 тона фрезован асфалт от АПИ

От Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново прецизират, че асфалтът е благосъстоятелност на Агенция " Пътна инфраструктура “ и взет от сектор на основен път София – Варна, предаде  " Фокус ".

Сигнал за случая е получен през вчерашния ден. В хода на провеждаща се профилирана полицейска интервенция е открито, че в интервала 8-10 ноември, посредством потребление на товарен автомобил, двама мъже на 50 и 61 години, надлежно от София и село Кесарево незаконно са лишили 20 тона фрезован асфалт. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

От полицията допълват и, че през вчерашния ден в района е имало профилирана акция. Проверени са 77 автомобила и 85 жители. Съставени са 14 акта по Закона за придвижване по пътищата, наложени са 14 санкции по фиш, вречени са седем електронни фиша, издадена е една заповед за налагане на насилствени административни ограничения. Седем санкции са наложени от чиновници на БГ ТОЛ, три акта и две заповеди за налагане на насилствени административни ограничения са наложени от чиновници на Агенция " Пътна инфраструктура ", Агенция " Митници ", Агенция по приходите и ИА " Автомобилна администрация ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР