Полицаи са затворили хранителни заведения в пловдивското циганско гето Столипиново,

...
Полицаи са затворили хранителни заведения в пловдивското циганско гето Столипиново,
Коментари Харесай

Затвориха незаконни заведения в Столипиново, пълни с хора напук на мерките

Полицаи са затворили хранителни заведения в пловдивското циганско гето " Столипиново ", които траяли да работят на инат на наредбите на Здравното министерство. Акцията на улиците " Правда " и " Възход " се е провела в петък вечерта, съобщи TrafficNews.

В първия обект униформените са заловили над 20 души в кафене. Сред тях имало малолетни и малолетни лица. Въпреки че мястото е било обозначено като заведение, обектът не е търговски или най-малко притежателят му не разполага с нужните документи за това. На всички гости ще бъдат връчени актове за неносене на маски, а на притежателя – акт по Закона за здравето за нарушение на противоепидемичните ограничения – за събиране на повече от 15 души в заведението.

Обектът на " Възход " също нямал документи за осъществяване на комерсиална активност. В него били открити 10 лица, на които е формиран акт за неносене на маски. Полицията пристигнала след получени голям брой сигнали за нерегламентирано събиране в по този начин наречените " барчета ".

От TrafficNews напомнят, че други две заведения в " Столипиново " са били хванати от РЗИ и полицията, до момента в който обслужват клиенти предишния уикенд макар възбраната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР