Полицаи са намерили разложен труп в отводнителен канал край Берковица,

...
Полицаи са намерили разложен труп в отводнителен канал край Берковица,
Коментари Харесай

Ужасяваща находка! Откриха разложен труп в отводнителен канал край Берковица

Полицаи са намерили разкапан мъртвец в отводнителен канал край Берковица, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Вчера, към 21 часа, е получен сигнал, че на новия околовръстен път на Берковица, до разклона за село Мездрея, в отводнителна канавка, има аварирал лек автомобил.
Към мястото незабавно се отправил полицейски екип. Когато пристигнали униформените се натъкнали на ужасяваща находка - трупът на водача бил в напреднал стадии на разложение.
В хода на следствието станало ясно, че до гибелта на 75-годишния столичанин се е стигнало, откакто той се е движил от София към Монтана, изгубил надзор над лекия си автомобил "Фолксваген Голф ", излязъл вдясно на пътя, минал през банкета, качил се на защитната еластична мантинела, обърнал се по таван и паднал в бетонова отводнителна канавка.
При осъществена инспекция в масивите на АПИ е открито, че автомобилът е минал през прохода Петрохан на 15 юли към 6.40 часа в посока към Монтана, като най-вероятно случаят е станал на същия ден към 7.20 часа.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Тялото на лидера е превозено за аутопсия в болничното заведение в Монтана.
Работа по случая продължава в районното ръководство в Берковица.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР