Полицаи са иззели почти 40 кг свежа листна маса канабис

...
Полицаи са иззели почти 40 кг свежа листна маса канабис
Коментари Харесай

Удар на полицията! Иззеха близо 40 кг канабис и 75 растения във Видинско /снимки/

Полицаи са иззели съвсем 40 кг свежа листна маса канабис и 75 растения, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Те са били открити в хода на профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с развъждането и разпространяването на канабис в района.
В рамките на акцията, в землището на Лагошевци, община Димово, чиновниците на реда открили двама видинчани – на 38 и 39 години. При осъщественото претършуване в лек автомобил „ Шкода Фелиция “, с който мъжете се придвижвали, намерили четири чанти със зелена листна маса и съцветия. Тревата, с общо тегло 39.400 кг, реагирала на канабис при полевия наркотест. В региона, наоколо до реката, криминалисти открили конопени насаждения - 75 стръка, с височина от 250 до 320 см. При полевия наркотест растителната маса индикирала на канабис. Двамата видинчани били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста. Случаят е докладван в прокуратурата. Разследването продължава в границите на формираното по разказа на РУ-Белоградчик досъдебно произвеждане.
През последните седмици, на територията на област Видин (Протопопинци, Делейна и Шишенци), чиновниците на реда откриха и иззеха над 200 канабисови растения с друга височина. Продължават дейните дейности на видинската полиция по линия "наркотици ", допълниха от полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР