Полицаи простреляха смъртоносно 18-годишен младеж след преследване в София. То

...
Полицаи простреляха смъртоносно 18-годишен младеж след преследване в София. То
Коментари Харесай

Първи подробности за стрелбата в София. Има и бити момичета

Полицаи простреляха смъртоносно 18-годишен юноша след гонене в София. То почнало след сигнал за нахлуване и грабеж на две девойки в региона на столичен хотел. Малко след 2.00 ч. в нощта против понеделник убитият и двама негови съучастници блъснали едно от девойките и след опасност, им лишили раница с персонални движимости и пари, съобщи Нова тв.

-->
В хода на подхванатите оперативно-издирвателни дейности, към 5.15 часа охранител в столичен бизнес център подал сигнал за трима маскирани, които прескачат оградата на обекта, носейки някакъв багаж. На място са изпратени полицейски екипи. Те последвали тримата млади мъже, които пък се пробвали да се качат в рейс на всеобщия градски превоз. 15-годишен е арестуван на място, а другите двама скочили от рейса и побегнали пешком.

При преследването са създадени предупредителни изстрели в безвредна посока, само че бегълците не спрели. При следващ още един изстрел бил ранен един от преследваните - 18-годишен. Той неотложно е откаран в болница и по-късно е умрял.

Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия към случаите продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР