Полицаи от Шесто РУ са отвели в ареста Жени Калканджиева

...
Полицаи от Шесто РУ са отвели в ареста Жени Калканджиева
Коментари Харесай

Задържаха Жени Калканджиева след съседски скандал

Полицаи от Шесто районно управление (на МВР) са отвели в ареста Жени Калканджиева и сина й. Това е станало във вторник през нощта точно на Гергьовден, заяви NOVA.

До ареста се стигнало след скандал със съседите й - Ралица и Маги Захариеви. Спорът избухнал следобеда, в кооперацията, в която живеят в кв. „ Бояна “.

„ През деня през днешния ден чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме накъсани листчета хартия. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато служителите на реда пристигнаха, тя продължи да наскърбява и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и пристигна кола за спешна помощ, тъй като на майка ми й прилоша “, описа пред Glas.bg 22-годишната Маги Захариева.

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева.

„ Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми създадат магия, поставили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което към този момент 10 години погасявам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, само че аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме неприятни хора, просто сме същински “, заяви Калканджиева.

Спорът траял няколко часа, а през това време Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Стигнало се и до нецензурни думи към служителите на реда. През нощта Калканджиева е отведена в ареста на Шесто районно управление (на МВР). Съседи предложили 10-годишният й наследник да остане при тях, само че Калканджиева не се съгласила и детето се качило с нея в патрулката.

Преди две седмици брачният партньор на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо беше задържан поради побой над комшия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР