Полицаи от Районното управление в Панагюрище задържаха мъж да нанесена

...
Полицаи от Районното управление в Панагюрище задържаха мъж да нанесена
Коментари Харесай

Задържаха двама побойници, единият нападнал охранител в магазин

Полицаи от Районното ръководство в Панагюрище задържаха мъж да нанесена телесна щета, а сътрудниците им от Пазарджик различен за побой над охранител в хипермаркет, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Вчера сутринта на улица в Панагюрище се разразил спор сред 70-годишен гражданин на село Бъта и 52-годишен панагюрец. Тогава по-възрастният влезнал в дома на съперника си и му нанесъл удар с секира. В резултат на това потърпевшият е с фрактура на ръката. Екипи на полицейското ръководство в средногорския град издирили и задържали нападателя. Иззета е и брадвата, с която е осъществено похищението. На мястото е осъществен оглед, води се досъдебно произвеждане.

Вчера към 17.00ч. в РУ-Пазарджик се получил сигнал за скандал в хипермаркет. По първични данни млад мъж почнал свада, която прераснала в побой над 62-годишен охранител на комерсиалния обект. Полицаите от ръководството в регионалния град пристигнали на място и задържали 36-годишния хулиган от Пазарджик. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР