Полицаи от Павликени бяха задържани за кражба на гориво, закупено

...
Полицаи от Павликени бяха задържани за кражба на гориво, закупено
Коментари Харесай

Вижте първо ВИДЕО със задържаните полицаи, участвали в нагла схема за кражба на гориво и разкрити от "Господари на ефира"

Полицаи от Павликени бяха арестувани за кражба на гориво, закупено с държавни средства. Това се случи след следствие на " Господари на ефира ", което лиши към 9 месеца. Както БЛИЦ заяви, арестите започнаха в понеделник сутринта към 8,30 часа, когато в постройката на районното ръководство нахлули чиновници от „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи и цялото управление на Областната дирекция на силовото ведомство във Велико Търново.

При ареста бяха конфискувани служебни коли, на които следва да бъдат направени механически експертизи, както и доста документи. Към момента са арестувани четирима полицаи- командирът на отделението Георги Едрев, огнярът Бисер Йорданов, домакинът Ангел Стефанов и началникът на полицейския сектор на Сухиндол Румен Стойчев. Участниците в схемата обаче са доста повече, оповестиха от предаването.

Въпросните лица са били изобличени, откакто екип на „ Господари на ефира “ дълго време работи по сигнал, че чиновниците наливали на бензиностанция част от горивото в резервоарите на патрулките, а останалите литри в пластмасови туби от минерална вода. Тепърва ще се открива дали краденото гориво е било употребявано за персоналните коли на полицейските чиновници или е пласиране на други лица.

В репортажа ще видите скандални фрагменти на една нагла скица. Толкова добре измислена и отиграна, че месеци наред работи безотказно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР