Полицаи и прокурори влязоха в ресторант Грозд в центъра на

...
Полицаи и прокурори влязоха в ресторант Грозд в центъра на
Коментари Харесай

Спецакция в известен столичен ресторант, собственост на Александър Тумпаров

Полицаи и прокурори влязоха в ресторант „ Грозд ” в центъра на София, благосъстоятелност на предприемача Александър Тумпаров. Той е обвинен за присъединяване в проведена незаконна група, основана за отбягване заплащането на над 550 млн. лева налози и такси за лотарийни игри, която съгласно държавното обвиняване е ръководена от Васил Божков. 

По информация на Българска национална телевизия проверяващите изземват цялата документи, която се съхранява в ресторанта, интерес съставляват и записите от охранителните камери в заведението, което е известно с това, че в него постоянно се хранят даже магистрати. Има подозрения, че точно в ресторант „ Грозд “ са се провеждали срещи сред Васил Божков, неговите бизнес сътрудници и виновни чиновници, и даже членове на Държавната комисия по хазарта.  

Припомняме, че Тумпаров беше разгласен за търсене дружно с Божков, като след това бе открит в България и понастоящем е в болница. Определена му е рекордна гаранция то  1.5 млн. лева и двуседмичен период да я заплати, като може и да я апелира.  

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР