Полицаи и пожарникари бяха отличени по случай професионалния празник на

...
Полицаи и пожарникари бяха отличени по случай професионалния празник на
Коментари Харесай

Полицаи и пожарникари от Пазарджик бяха наградени по случай празника на МВР

Полицаи и пожарникари бяха отличени по случай професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи 5-ти юли. Тържествената гала се организира през днешния ден пред постройката на ОДМВР-Пазарджик. На нея участваха регионалният шеф господин Трендафил Величков, административните ръководители на административен, Окръжен и Районен съд, на Окръжна и Районна прокуратура.
Прочетете още
С наличието си празника почетоха и представители на общинските администрации в Пазарджик, Панагюрище, Септември и Брацигово, на Търговско дружество „ Национална сигурност ”, Военно окръжие-Пазарджик шефовете на РДПБЗН и ЦСПП-Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи комисарите Ангел Ангелов и Станимир Калоферов. На площада участваха чиновници от всички структурни звена на ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик. Церемонията стартира с едноминутно безмълвие, с което всички показаха почитта и поклонението си към паметта на починалите при осъществяване на служебния си дълг чиновници на вътрешното ведомство.

В своето послание шефът на дирекцията старши комисар Иван Зеленков изрази задоволството от постигнатите през годината резултати, както и благодарността си към усърдието и професионализма на служители на реда и пожарникари, които всекидневно поставят старания да обезпечават добър публичен ред, успокоение и сигурност на жителите.

Областният шеф също насочи привет към присъстващите, като изрази почитта и уважението си към техния денонощен и неотклонен труд.

В края на събитието бяха отличени и спечелилите в шампионата по мини футбол, който се организира в чест на 5-ти юли. В него взеха присъединяване общо 8 тима от звена на ОДМВР, РДПБЗН и ДАНС в регионалния град.

 Освен отборните купи и медали бяха връчени и оценки в категориите най-хубав вратар, бранител, халф, нападател, голмайстор и несъмнено за феърплей. Тази съвсем двуседмична спортна демонстрация се организира с изключителното подпомагане на Община-Пазарджик.   

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР