Полицаи хванаха автомобил, в който са превозвани 10 нелегални мигранти,

...
Полицаи хванаха автомобил, в който са превозвани 10 нелегални мигранти,
Коментари Харесай

Хванаха кола с десет мароканци

Полицаи хванаха автомобил, в който са транспортирани 10 незаконни мигранти, показали се за жители на Мароко. Те и съпровождащите ги двама български жители са арестувани.

Специализираната полицейска интервенция стартира тази заран в региона на българо-турската граница, на територията на областите Бургас и Ямбол.

Целта на интервенцията е противопоставяне на закононарушения, свързани с трафик на мигранти и незаконно прекосяване през границата. В нея са включени към 700 униформени чиновници от основните дирекции „ Гранична полиция “, „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ и „ Национална полиция “. С оглед обезпечаване на спомагателен надзор на междуселски пътища са обособени 25 контролно-пропусквателен пункт в пътни сектори в общините Малко Търново, Средец и Елхово.

По данни на „ Гранична полиция “ към 16 часа, вследствие на осъществените досега дейности в разнообразни сектори на границата, при 18 случая не е позволено противозаконното прекосяване на българска територия на общо 322 лица.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР