Политологът проф. Росен Стоянов попита защо екипите на МВР не

...
Политологът проф. Росен Стоянов попита защо екипите на МВР не
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Къде са патрулките пред дискотеките? Да проверяват за наркотици там

Политологът проф. Росен Стоянов попита за какво екипите на Министерство на вътрешните работи не са пред нощните заведения, където се вижда, че хора излизат от тях под влияние на алкохол и на опиати и се качват зад кормилото. Според него контролът би трябвало да е там, където е най-логично да се заловен нарушителите, а не колите да бъдат причаквани от служителите на реда на „ секрети места ”.

Политологът разяснява също, че в случай че Министерство на вътрешните работи не беше почнало да ревизира чиновниците си, най-вероятно нямаше да знаем за казуса с позитивно подправените проби. Стоянов направи прилика и с тестванията за корона вирус, поради които предните две години доста хора стояха изолирани в домовете си. Той акцентира, че не желае да се свързва с тайните теории по тематиката, само че въпреки това не е ясно дали при тези проби е нямало също подправено позитивни, каквито недоволства е имало.

„ Има нещо счупено ”, разяснява политологът и добави, че тъкмо поради такива неизяснени въпроси публичното доверие в страната и органите ѝ непрекъснато спада.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР