Политологът Огнян Минчев коментира материала на Димитър Попов във Faktor.bg

...
Политологът Огнян Минчев коментира материала на Димитър Попов във Faktor.bg
Коментари Харесай

Преди да отидем на избори, трябва да създадем алтернатива, която не слугува на Москва, както днешните руски мекерета

Политологът Огнян Минчев разяснява материала на Димитър Попов във Faktor.bg във Facebook страницата си. Минчев е безапелационен че преди да отидем на предварителни избори, е нужно да се потрудим и да създадем опция, която да не слугува на Москва.

Вижте какво написа на Огнян Минчев:

Съгласен съм с всяка дума от казаното, с изключение на последното изречение - настояването за предварителни избори наесен. Не тъй като оценявам статуквото. А тъй като за българите е извънредно време да схванат, че неспособността да се излъчи виновен парламент и дейно държавно управление не се поправя с лековато вървене пред урните по няколко пъти на годината. Ако в този момент отидем още веднъж на избори, Радев ще ръководи още веднъж еднолично и дълготрайно, до момента в който следващият фрагментиран парламент създаде нещо, сходно на държавно управление. А тогава какво?

Преди да отидем на избори, би трябвало да се потрудим да създадем опция. Такава, която да не слугува на Москва, сходно на днешните съветски мекерета в президентството, Народното събрание и държавното управление. Алтернатива, която отговорно да работи за българския народен интерес. Не ви се има вяра, че можем? Е, накъде сме тръгнали тогава? Живеем във времена, в които последната обичайната империя, наследена от средновековието се доразпада пред очите ни. Украйна заплаща кървясъл налог на своята решителност да бъде свободна.

Къде сме тръгнали и къде чакаме да стигнем отпред със прислужниците, които към този момент повече от век ни теглят зад оградата на великоруската сатрапия! Не се ли срамувате глава на страната ви да бъдат хора, които съставляват най-отблъскващите рабски черти на националния ни темперамент? Мислете и работете за опция. С тази кремълска прислуга отпред - никакви избори не ни избавят, никакви избори не ни извеждат на позиция на достолепие и независимост!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР