Политолог посочи много важна стратегическа грешка на Путин.Не бих нарекла

...
Политолог посочи много важна стратегическа грешка на Путин.Не бих нарекла
Коментари Харесай

Огромната грешка на Путин! Кой я посочи

Политолог уточни доста значима стратегическа неточност на Путин.

„ Не бих нарекла метежът на Пригожин сюжет. Той обаче може да помогне да се постави завършек на тази война “. Това изясни пред БНР проф. Искра Баева.
-->
„ Този бунт може да покаже какъв брой по-лоши разновидности има и да върне страните на масата на договарянията. Ние погледнахме в пропастта. Надявам се това да докара до по-трезви разсъждения за преустановяване на тази война. Всички губят от протакането й “

„ Частните армии са събитие, което го има на всички места по света. То е рисково за бъдещето. Връща ни към Средновековието. Тези армии се употребяват от страните, с цел да заобикалят интернационалните правила. Всичко може да излезе от надзор и да се върнем към времената на диво потребление на военна мощ за осъществяване на някакви ползи "

Путин ръководи със здрава ръка в един дълъг интервал от време, подсети проф. Баева, само че той не приготви собствен правоприемник, акцентира тя.

„ Това беше интервал на непоклатимост. Борбата за наследството на Путин може да ни върне към 90-те години. Ако съветското общество не издигне авторитетни фигури, които могат да го наследят, то ни чакат тежки времена. Страхувам се, че този проблем може да даде отблясъци и в останалата част на света.

Путин трябваше да приготви собствен правоприемник много по-рано. Не виждам в обкръжението му хора, които биха върнали продемократичната посока на Русия. За задачата е нужно и Западът да възстановява своите връзки “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР