Политолог каза какво чака България, след като лидерът на Има

...
Политолог каза какво чака България, след като лидерът на Има
Коментари Харесай

След интервюто на Слави – политолог каза какво ни чака

Политолог сподели какво чака България, откакто водачът на „ ИТН ” Слави Трифонов разгласи в петъчното си изявление пред Бойко Василев, че Има Такъв Народ няма да поддържа мандата на Българска социалистическа партия за кабинет.

По всички сигнали, които до този миг са излъчени, шансът за сформиране на кабинет с третия мандат, връчен на Българска социалистическа партия, е пренебрежимо дребен. Аз съм песимистично надъхан, разяснява Любомир Стефанов за БГНЕС.

Оттук следва, че отиваме на избори 2 в 1 най-вероятно, въпрос на механически елементи и деликатен прочит на подзаконовите и нормативните актове, с цел да се синхронизират нещата по този начин, че да не се изпадне в конституционна рецесия, за което редица сътрудници и конституционалисти предизвестиха, че е вероятен сюжет, сподели Стефанов.

Вече сме в серпантина от избори. Предстоящият президентски избор не би трябвало да го броим, защото той е регулярен, нищо изключително няма там. Парламентарните избори явно се явяват неспособност за участниците в тях да схванат в действителност какво съставляват те, счита специалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР