Политиката на британския премиер Борис Джонсън за борба с Ковид-19

...
Политиката на британския премиер Борис Джонсън за борба с Ковид-19
Коментари Харесай

Гардиън: Политиката на Борис Джонсън за борба с Covid-19 не върши работа

Политиката на английския министър председател Борис Джонсън за битка с Ковид-19 не прави работа, написа в публицистичен материал в. " Гардиън ". Премиерът наподобява е отегчен от политиката за битка с пандемията и си мечтае за по-малко мрачни времена. Той би трябвало да се концентрира върху рецесията на днешния ден, а не да си фантазира за бъдещето, акцентира английското издание.

От речта на Джонсън на годишния конгрес на Консервативната партия тази седмица стана ясно, че него го интересуват повече фантазиите за времето след пандемията, в сравнение с ограниченията, които би трябвало да се вземат за зимния интервал. Той е отегчен от Ковид и няма самообладание да продължи с един по-малко тъмен стадий на премиерския си мандат. Нищо чудно, че хората са комплицирани и смутени.

Многобройните противоречащи си послания на държавното управление се отразиха отрицателно върху груповата взаимност и не доведоха до триумфи в публичното опазване на здравето, отбелязва вестникът.

Правителствата разполагат с необятен набор от ограничения и разнообразни степени на задължаване на жителите при битката с пандемията, като се стартира с цялостна карантина и се стигне до ограничаващи ограничения на локално равнище, като се тръгне от призоваването за съблюдаване на разпоредбите и се стигне до превръщането им в закон. Борис Джонсън опита всичко това, само че без да има някаква стратегическа концепция.

Резултатът е безпорядък: противоречащи си послания, неразбираеми инструкции и неуспех при ограничението на разпространяването на вируса. Броят на инфектираните се усилва в съвсем всички региони, в които ограничаващите ограничения бяха засилени, а критериите за използване на тези ограничавания са неразбираеми, написа " Гардиън ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР