Политическото ръководство на партия Има такъв народ и Николай Василев,

...
Политическото ръководство на партия Има такъв народ и Николай Василев,
Коментари Харесай

Има такъв народ предлага нов премиер в 13 часа

Политическото управление на партия " ИТН " и Николай Василев, който беше номиниран за министър председател от водача на партията Слави Трифонов, ще дадат конференция в Българска телеграфна агенция от 13 часа. Очаква се да отговорят на въпросите по отношение на вчерашното решение да бъдат оттеглени към този момент направените номинации, съобщи БНР.

С обява в персоналния си фейсбук профил Трифонов разгласи през вчерашния ден, че поради отрицателната реакция на оферти проектокабинет и изказванията, че Николай Василев е проводник на Движение за права и свободи, което не отговаряло на истината, е решил да отдръпна " кандидатурата на един заслужен човек, тъй като никой не е по-голям от проблемите на обществото ".

" Като партия, спечелила миналите избори, ще предложим напълно скоро нов министър-председател с ревизиран състав на Министерски съвет ", анонсира Трифонов.

Решението му провокира разнопосочни реакции. Лидерът на " Изправи се, мутри вън " Мая Манолова приветства обрата в позицията на " ИТН ", само че Николай Хаджигенов изрази подозрение, че Трифонов от ден на ден замязва на някогашния министър председател Бойко Борисов.

От " Демократична България " оповестиха, че ще разясняват едвам откакто научат какви са новите оферти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР