Политическият инат ни доведе до тук, защото това, което днес

...
Политическият инат ни доведе до тук, защото това, което днес
Коментари Харесай

Деница Сачева: Предложението на ПП е неубедително дублиране на нашите идеи

Политическият дебелоглав ни докара до тук, тъй като това, което през днешния ден се предлага от Политическа партия в действителност е неубедително повтаряне на това, което ние предложихме.

Така Деница Сачева от ГЕРБ разяснява връчването на втория мандат на " Продължаваме Промяната " и направената от тях декларация с четири съществени целта.

" Ние предложихме при започване на сформирането на този парламент да се съберем всички политически партии, да създадем своите политически цели, да ги оформим в политически документ, който да бъде признат и въз основата на този политически документ да се търси единодушие за държавно управление. Сега виждаме, че концепцията се обръща - единствено, че вместо да се търси едно необятно политическо единодушие, се прави опит предизборната стратегия на Политическа партия да бъде наложена като национални цели на цялото Народно заседание, сподели Деница Сачева пред Българска национална телевизия.

Тя добави, че сходен метод няма по какъв начин да срещне поддръжката на политическите партии.

И не инцидентно Политическа партия може да разчитат на гласовете на " Демократична България ", което остава мистерия за мен за какво поддържат сходен метод на правене на политика, добави Сачева.

Деница Сачева сподели още, че не престават да имат вяра, че в Демократична България има хора, които са с десни разбирания - хора, които желаят да видят едно рационално ръководство на страната и по тази причина " към момента имаме своята приемливост към тяхното държание, без значение, че от време на време то продължава да бъде необяснимо ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР