Политическият анализатор Росен Карадимов в предаването „Денят започва с Георги

...
Политическият анализатор Росен Карадимов в предаването „Денят започва с Георги
Коментари Харесай

Росен Карадимов: В момента има усещане за липса на лидерство и известен безпорядък

Политическият анализатор Росен Карадимов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия сподело, че сега има чувство за липса на водачество и прочут хаос, а в условия на рецесия е извънредно значимо ръководството да внушава убеденост, изясненост и целенасоченост за това накъде отива. „ Психологически е доста значимо хората да имат чувството, че са водени в една избрана посока. В момента има недостиг на подобен вид водачество и президентът се пробва по някакъв метод да запълни този политически вакуум, давайки някакви други възможности и подсказвайки концепцията, че има посока, в която би трябвало да вървим “, съобщи Карадимов.

По думите му в обединението отчетливо стартира да проличава наличието на Българска социалистическа партия поради опита на Корнелия Нинова да покаже нов модел на политика. „ С пазарни механизми ти сменяш модела, в който страната непосредствено излиза на пазара до крайния консуматор.

Според анализатора при сегашната политическа настройка, без изясненост кои са вътрешните органи на обединенията, които взимат решенията, в един миг играта може да стане доста рискова. „ Тя стартира да граничи с еднолично решение. „ Продължаваме промяната “ се държат по метода, все едно че имат безспорното болшинство, а това не е по този начин. Това ще породи напрежение в обединението – и психически, и управнически, и политически “, съобщи Карадимов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР